Μια ολόκληρη ομάδα επικοινωνίας πίσω από την επιχείρηση σας

Διαθέτουμε επικοινωνία 24/7

Εξοικονομήστε χρόνο με την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας μας από μια ομάδα επαγγελματιών ρεσεψιονίστ που παρέχει επικοινωνία όλο το 24ωρο με όλους τους καλεσμένους σας, καθώς και οργάνωση δραστηριοτήτων & μεταφοράς, αύξηση κριτικών και πολλά άλλα.

Στην Hotelyzer.gr έχουμε βοηθήσει πάνω από 100 επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, έχουμε οργανώσει περισσότερες από 5000+ κρατήσεις με πάνω από 25000+ άτομα που ταξίδεψαν στην Κρήτη τα τελευταία 3 χρόνια.

Διαθέτουμε επικοινωνία 24/7 για τις επιχειρήσεις και τους ταξιδιώτες. Μια νέα εποχή στον τουρισμό έχει δημιουργήσει την ανάγκη για άμεση επικοινωνία και αυτή η εποχή δεν περιορίζεται μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις ιδιοκτήτη – πελάτη, αλλά και στην επικοινωνία της επιχείρησης (Brand) με τον πελάτη.

Οι ΟΤΑ’s λόγω του υψηλού response rate έχει σχεδόν αντικαταστήσει τα “παραδοσιακά” e-mails, καθώς οι χρήστες φαίνεται να λατρεύουν τα άμεσα μηνύματα, κυρίως λόγω της αμεσότητας τους. Οι δυνατότητες που δίνει στον κάθε πελάτη είναι απεριόριστες, αφού σε χρόνο ντετέ έχει στη διάθεση του πληθώρα χρήσιμων στοιχείων για το κατάλυμα που τον ενδιαφέρει, αποκτώντας έτσι ένα αυθεντικό και άμεσο feedback.

Το κάθε μήνυμα έχει ιδιαίτερη αξία. Μια αργοπορημένη απάντηση, μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ενδιαφέροντος από την πλευρά του πελάτη προς το κατάλυμα σας. Με την αμεσότητα στις απαντήσεις μειώνεται αυτόματα και ο χρόνος απόκρισης που είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στην κατάταξη σας στα ΟΤΑ κανάλια.

Δειτε ολες τις υπηρεσιες μας