Καταχώρηση σε πρακτορες2019-01-04T09:15:44+00:00

Ολοκληρωμένη καταχώρηση του καταλύματός σας.

Πολλαπλά κανάλια προβολής

Υπάρχουν αξιόλογες εταιρείες  για την προώθηση του τουριστικού καταλύματος σας.Όπως η Homeaway,Expedia, Booking.com, Airbnb και πολλές άλλες.Η εμπιστοσύνη σε ένα και μόνο κανάλι είναι επικίνδυνη.Διανέμουμε τα ακίνητά σας σε όλα τα κορυφαία ΟΤΑ κανάλια, πολλαπλασιάζοντας την προβολή σας και μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας εσόδων από τις διακυμάνσεις των αλγορίθμων ή αλλαγές στους όρους υπηρεσιών.

Καταχωρηστε το καταλυμα σας στο δικτυο της Hotelyzer

Συχνές ερωτήσεις  για τα κανάλια προώθησης!

Τα διαμερίσματα στο κέντρο της πόλης, τα τουριστικά διαμερίσματα, οι βίλες αλλά και τα μικρά σπίτια είναι αυτά που αναζητούν οι περισσότεροι επισκέπτες. Υπάρχει βέβαια και ένα ποσοστό των επισκεπτών  που νοικιάζει μόνο ένα δωμάτιο, αλλά αυτό είναι πάντα λίγο πιο πολύπλοκο. Σε κάθε περίπτωση το κατάλυμα θα πρέπει να είναι πλήρως επιπλωμένο και όμορφα διακοσμημένο με φωτεινά χρώματα και ζεστή ατμόσφαιρα, ώστε ο επισκέπτης σας να νιώθει άνετα.

Υπάρχουν αξιόλογες εταιρείες οι οποίες ανταγωνίζονται αντάξια την Airbnb σε μονοκατοικίες, βίλες και γενικότερα σε τουριστικά καταλύματα. Αυτές είναι η Homeaway, Expedia, Booking.com, Airbnb και πολλές άλλες.

Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Βάση συνεννοήσεως, θα χαρούμε να αναλάβουμε τη διαχείριση και αυτών των κρατήσεων, εφόσον το επιθυμείτε.

Έπειτα από τη συμπλήρωση του ιδιωτικού συμφωνητικού / όροι κράτησης με την εταιρεία μας, χρειαζόμαστε λιγότερο από 10 ημέρες για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση του καταλύματος σας σε όλες τις πλατφόρμες.

Κάθε πλατφόρμα έχει και διαφορετική πολιτική πληρωμών. Στις περισσότερες πλατφόρμες η πληρωμή γίνεται μία ημέρα μετά την άφιξη του επισκέπτη.

Από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει ήδη κάποια κράτηση για τις ημερομηνίες αυτές, φυσικά και μπορείτε!  Σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε το γρηγορότερο δυνατόν.

Όσο περισσότερα ακίνητα έχετε και όσο πιο διαφοροποιημένη είναι η παρουσία σας στα ΟΤΑ κανάλια, τόσο περισσότερα πρέπει να κάνετε. Αναλαμβάνουμε και αυτοματοποιούμε όλες αυτές τις χρονοβόρες εργασίες σας για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Η εμπιστοσύνη σε ένα μόνο κανάλι είναι επικίνδυνη. Διανέμουμε τα ακίνητά σας σε όλα τα κορυφαία ΟΤΑ κανάλια, πολλαπλασιάζοντας την προβολή σας και μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας εσόδων από διακυμάνσεις αλγορίθμων ή αλλαγές στους όρους υπηρεσιών.

Προκειμένου να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις, χρειάζεστε συνεχή βελτιστοποίηση του προφίλ σας. Ενημερώνουμε τακτικά τις καταχωρήσεις σας ώστε να διαθέτουν εποχικές προσφορές, προνόμια επισκεπτών, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

Η παρακολούθηση της απόδοσής σας αποτελεί βασικό μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης. Παρέχουμε μηνιαία αναφορά προόδου για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις κρατήσεις και τα έσοδά σας και έτσι, μπορούμε να λάβουμε καλύτερες αποφάσεις από κοινού με βάση αυτά τα αποτελέσματα.

Φυσικά! Καθώς εσείς οι ίδιοι θα καθορίζετε τις ημερομηνίες κράτησης του καταλύματός σας, για τις οποίες θα ενημερώνεστε απευθείας από το αυτόματο ημερολόγιό μας.

Φυσικά και μπορείτε! Η τουριστική περίοδος στην Κρήτη είναι τους θερινούς μήνες.