Αύξηση απευθείας κρατήσεων

Κερδίστε απευθείας κρατήσεις χωρίς προμήθειες

Ενημερωθειτε για το δικτυο της Hotelyzer

Ενσωμάτωση συστήματος κράτησης στην ιστοσελίδα σας

Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για μία κράτηση σε κάποιο κατάλυμα, ακόμη και αν το βρουν μέσω κάποιου καταλόγου προβολής καταλυμάτων, αναζητούν την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου προκειμένου να προβούν σε μια απευθείας κράτηση. Επιλέγοντας μια κατασκευή ιστοσελίδας από τη Hotelyzer αυτομάτως γίνεστε δέκτης ενός αυτόματου συστήματος κρατήσεων, προκειμένου να μπορούν οι επισκέπτες σας να κάνουν εύκολα κράτηση από τον ιστότοπό σας. Αυτό απαιτεί τον τόσο τον σχεδιασμό ενός ευπαρουσίαστου ιστοτόπου όσο και ενός εύκολου και λειτουργικού συστήματος κρατήσεων.  Αποτέλεσμα αυτού η αύξηση των εσόδων σας χωρίς προμήθειες προς τρίτους.

Μετατροπή κρατήσεων OTA σε απευθείας κρατήσεις

Ωστόσο τα πλεονεκτήματα ένταξης στο δίκτυο της Hotelyzer δεν σταματούν εκεί. Η δημιουργία ιστοσελίδας με τη φόρμα κρατήσεων είναι μόνο ένα μέρος της συνολικής στρατηγικής μας. Μπαίνοντας στο δίκτυο της Hotelyzer σημαίνει αύξηση των απευθείας κρατήσεων και από τα κανάλια OTA. Σίγουρα η καταχώρηση σε OTA’s μπορεί να αυξήσει αρκετά τις κρατήσεις σας. Προκειμένου όμως να σας γλιτώσουμε από τις περιττές προμήθειες, αναλαμβάνουμε την διαχείριση τουριστικών καταλυμάτων να προσελκύσουμε τους χρήστες από τα κανάλια OTA προκειμένου να επισκεφθούν την δική σας ιστοσελίδα και να προβούν σε μια απευθείας κράτηση

What we do services

Τι κερδίζετε

Ενισχύστε το Brand Name της επιχείρησης σας, τις κρατήσεις και τους επαναλαμβανόμενους πελάτες σας. Περάστε ένα βήμα μπροστά από τους ανταγωνιστές σας μπαίνοντας στο δίκτυο της Hotelyzer.

Μπειτε στο δικτυο της Hotelyzer

Ενισχύστε τις απευθείας κρατήσεις στο κατάλυμα σας

Υπάρχει τρόπος να αυξήσετε τις απευθείας πωλήσεις του καταλύματος σας και την ικανοποίηση των πελατών σας βοηθώντας τους να σας αναζητήσουν χωρίς να μεσολαβεί κάποιος  πράκτορας και κατά προέκταση οι ανάλογες προμήθειες. Ενισχύστε την online παρουσία του καταλύματος σας με την Hotelyzer.