Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Έχετε ιστοσελίδα και θέλετε να αυξήσετε τις επισκέψεις/πωλήσεις στο site σας;

Ζητηστε παρουσιαση

Αυξήστε τις πωλήσεις σας

Έχετε ιστοσελίδα και θέλετε να αυξήσετε τις επισκέψεις/πωλήσεις στο site σας;

Ζητηστε παρουσιαση

Τι είναι ακριβώς το SEM;

Υλοποιείται κυρίως μέσω των προγραμμάτων πληρωμένης διαφήμισης CPC , που διαθέτουν οι μηχανές αναζήτησης, με την χρήση των οποίων η διαφήμιση μας θα εμφανίζεται όταν ο χρήστης υποβάλει αναζητήσεις σχετικές με το θέμα το διαφήμισης.

Για παράδειγμα, όταν ο χρήστης ψάχνει στην μηχανή αναζήτησης πληροφορίες σχετικά με εκδρομές, μπορεί να του εμφανιστεί μία διαφήμιση για μια συγκεκριμένη εκδρομή στον Mπάλο από την δική μας εταιρεία.

Αυτή είναι και η έννοια της στρατηγικής στόχευσης του κοινού, δηλαδή κάθε διαφήμιση να εμφανίζεται σε ανθρώπους που πιθανότατα να τους ενδιαφέρει. Η επίτευξη μιας ιδιαίτερα στοχευμένης διαφήμισης είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η διαφήμιση στο internet, έναντι άλλων παραδοσιακών μέσων όπως π.χ. τηλεόραση, ραδιόφωνο, εφημερίδες. Η μεγάλη διαφορά είναι ότι την διαφήμιση στα παραδοσιακά μέσα θα την δουν άτομα που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τους ενδιαφέρει αυτό που διαφημίζεται. Αντίθετα στις συγκεκριμένες στοχευμένες διαφημίσεις CPC θα εμφανιστεί η διαφήμιση μας στο σωστό κοινό, την σωστή στιγμή.

Η στόχευση των διαφημίσεων μπορεί να γίνει καθορίζοντας λέξεις-κλειδιά που θα ενεργοποιούν το πότε θα εμφανίζεται η διαφήμιση μας, μέσω γεωγραφικής στόχευσης ώστε να στοχεύουμε σε συγκεκριμένες χώρες, όπως επίσης και σε επιλεγμένο κοινό που πιστεύουμε ότι θα έχουμε παραπάνω πιθανότητες να είναι το κοινό που ψάχνουμε. πχ μια εταιρεία δραστηριοτήτων θα μπορούσε να στοχεύσει σε Άγγλους που είναι αυτή την στιγμή στα Χάνια και ψάχνουν τι θα κάνουν στις διακοπές τους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ποιός είναι ο στόχος μας;

Μέσω της συνεργασία σας με την Hotelyzer προσδοκούμε να αποκτείσετε:

Aποτελέσματα

Μετράμε τα αποτελέσματα ώστε να ξέρουμε ποτέ  και ποσό είναι επιτυχημένη η καμπάνια μας

75%

ΜΕΤΑΡΟΠΕΣ

90%

ROI

95%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ TRAFFIC

100%

ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Είστε έτοιμοι για μια παρουσίαση;