Ο στόχος μας

Στην Hotelyzer Ενισχύουμε την Ψηφιακή σας Παρουσία.

Hotelyzer Target
στόχος εταιρείας μέσω πλάνου σε χαρτί και λαπτοπ

Στην Hotelyzer ενισχύουμε την ψηφιακή σας παρουσία.

Ο στόχος της Hotelyzer είναι να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να επικοινωνούν με τους πελάτες τους και να αυξάνουν τα έσοδα τους.

Ο συνδυασμός λύσεων λογισμικού και λοιπών υπηρεσιών της Hotelyzer, θα οδηγήσει στην αύξηση των εσόδων και την κερδοφορία, καθιστώντας τις επιχειρήσεις σας “κορυφαίες” ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ για επιχειρήσεις. Οδηγούμαστε από το πάθος μας για την κατανόηση της εξελισσόμενης ψηφιακής αγοράς και από την περιέργειά μας να διερευνήσουμε νέες στρατηγικές.

Δημιουργούμε συνεχώς καλύτερες συνθήκες μηχανοργάνωσης που βοηθούν στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων και αποδίδουν καλύτερα στην απόδοση επένδυσης (ROI). Προσπαθούμε να παρέχουμε λύσεις που είναι επιτακτικές, καινοτόμες και να αξιοποιήσουμε μια ενεργητική, επινοητική και ανταποκρινόμενη φιλοσοφία για την επιτυχία. Και φυσικά, στόχος μας, να καταφέρουμε να επιτύχουμε εταιρικές σχέσεις με πελάτες που επιθυμούν να επιτυγχάνουν, μέσω ολοκληρωμένων λύσεων και καινοτόμων στρατηγικών προώθησης.

Company Strategy

Μια ομάδα πίσω από εσένα

Η συμβουλευτική υπηρεσία πωλήσεων που σας παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας, να βελτιώσετε την εξυπηρέτηση των πελατών σας καθώς και να εντάξετε νέες καινοτόμες ιδέες στην επιχείρησή σας. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, εστιάζουμε στις βέλτιστες πρακτικές για την σταδιακή και συνεχόμενη βελτίωση της συνολικής σας εικόνας. Ως βασικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεών σας, διαθέτουμε την άριστη γνώση του διαδικτύου και του κοινού στο οποίο απευθύνεστε. Χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες τεχνικές προώθησης, διαφήμισης και διαδικτυακού μάρκετινγκ, καταφέρνουμε να φέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Δεδομένα ανταγωνιστών
92%
Πάγια και μεταβλητά κόστη
89%
πρόβλεψη αγοράς
95%
ανάλυση δεδομένων
98%
writing on laptop

Διαβάστε στο Blog μας

Στόχος η εξασφάλιση περισσότερων απευθείας κρατήσεων

Οι άμεσες κρατήσεις είναι μια πολύ κερδοφόρα στρατηγική κατά τη διάρκεια του COVID-19, καθώς υποστηρίζονται κυρίως από ταξιδιώτες που είναι επαναλαμβανόμενοι και κατ’ επέκταση αυτό μεταφράζεται σε ένδειξη εμπιστοσύνης προς εσάς και την επιχείρησή σας.

Προκειμένου να “ελεγχθεί” αυτή η πανδημία, πολλοί οικοδεσπότες βασίστηκαν σε πρόσθετα εργαλεία, αντί να βασιστούν αποκλειστικά και  μόνο στις κρατήσεις από τα κανάλια τρίτων (Booking, Airbnb, Vrbo κλπ). Αυτό έγινε σε μια προσπάθεια διαφοροποίησης της στρατηγικής μάρκετινγκ και εξασφάλισης περισσότερων κερδών χωρίς εξωτερικές χρεώσεις και προμήθειες.

Καθώς οδεύουμε προς την ανάκαμψη και την αρχή του νέου έτους, ας δούμε παρακάτω μερικές από τις βέλτιστες πρακτικές για την εξασφάλιση άμεσων κρατήσεων αλλά και την παροχή κινήτρων στους επισκέπτες να πραγματοποιήσουν πάλι κράτηση μαζί σας.

Hotelyzer

Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης

Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Αξιοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε ευέλικτες, ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο κατάλυμα σας.

Τμήμα πωλήσεων

Η συμβουλευτική υπηρεσία πωλήσεων που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας και την πληρότητα σας.

Τμήμα επικοινωνίας

Εξοικονομήστε χρόνο με την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας μας. Μία ομάδα επαγγελματιών ρεσεψιονίστ θα παρέχει επικοινωνία 7/7 στους φιλοξενούμενους σας.

Συμβουλευτική Επιχείρησης & Στρατηγική

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες στον τουριστικό κλάδο έχουν θέσει, σχεδόν ως, επιτακτική την ανάγκη σχεδιασμού και μηχανοργάνωσης σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ή κατάλυμα

Επαγγελματική αρχιτεκτονική φωτογράφιση

Μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί η επαγγελματική φωτογράφιση. Προκειμένου όμως να είναι επιτυχημένη μια στρατηγική μάρκετινγκ, απαιτούνται εικόνες υψηλής ποιότητας και τραβηγμένες με τρόπο ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του πελάτη

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη της διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Η ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα αντικρίσει ο επισκέπτης μόλις αναζητήσει πληροφορίες για το χώρο φιλοξενίας σας.