Κατασκευή Ιστοσελίδων

Web & Mobile

Ένα σύνολο επιχειρήσεων φιλοξενίας και άλλων υπηρεσιών εμπιστεύονται την Hotelyzer για τους ιστότοπους τους. Ο δημιουργικός σχεδιασμός, το περιεχόμενο, η τεχνολογία αναζήτησης και τα εργαλεία που  χρησιμοποιούμε αποτελούν κρίσιμο παράγοντα διαφοροποίησης για αυτούς. Χρησιμοποιούμε τις τελευταίες τάσεις στον σχεδιασμό του ψηφιακού web και των κινητών συσκευών μέσω μιας προσωπικής προσέγγισης και ενός δημιουργικού μοντέλου storyboard για να συνδεθείτε με το ακροατήριό σας. Η τέλεια ισορροπία δημιουργικότητας και τεχνολογίας είναι η διαφορά μας στην Hotelyzer.

Γιατί είναι απαραίτητη η κατασκευή ιστοσελίδων;

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη της διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Η ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα αντικρίσει ο επισκέπτης μόλις αναζητήσει πληροφορίες για το χώρο φιλοξενίας σας. Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, για σουίτα, για ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ, οι πληροφορίες που παρέχονται από μια ιστοσελίδα είναι και αυτές που θα καθορίσουν την τελική απόφαση του επισκέπτη για το εάν θα επιλέξει τον χώρο σας. Η  πλοήγηση στη σελίδα θα πρέπει να είναι απλή και διαφανής, ο σχεδιασμός θα πρέπει να βασίζεται σε μια μοναδική τεχνογνωσία προκειμένου κατευθύνουμε τους επισκέπτες μέσω της να προβούν στους συγκεκριμένους στόχους που έχουμε θέσει, όπως για παράδειγμα οι απευθείας κρατήσεις.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ιστοσελίδες υψηλού επιπέδου. Αν θέλετε ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής επικοινωνήστε μαζί μας.

Προώθηση Ιστοσελίδων

Προωθούμε την ιστοσελίδα σας σε όλα τα διαθέσιμα μέσα. Μηχανές αναζήτησης, Social Media, Marketing είναι οι βασικές επιλογές.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Η ομάδα υποστήριξης είναι πάντα δίπλα στην ιστοσελίδα και την επιχείρησης σας. Εκπαιδευμένο προσωπικό που μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Δείτε τις ιστοσελίδες που έχουμε δημιουργίσει.

  ζητήστε μια προσφορά για εσας!

Πάνω από 60 πελάτες τα τελευταία 2 χρόνια μεταξύ αυτών Ξενοδοχεία, Βίλες, Suites,εταιρείες δραστηριοτήτων και μεταφορών, μας εμπιστεύτηκαν και αναβάθμισαν την δουλειά τους. Η προσαρμογή στις εξελίξεις είναι πλέον απαραίτητη. Γι’αυτό στην Hotelyzer φτάνουμε μαζί στην βέλτιστη επιτυχία μέσω των πιο σύγχρονων τεχνικών κατασκευής και προώθησης!

Το design μιας ιστοσελίδας παίζει τον βασικότερο ρόλο στην τελική επίτευξη των στόχων σας. Ωστόσο δεν είναι το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε. Μια ολοκληρωμένη κατασκευή ιστοσελίδων αποτελεί κάτι παραπάνω από μερικά κείμενα και φωτογραφίες. Το περιεχόμενο θα πρέπει να είναι καταχωρημένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μην κουράζει τον επισκέπτη, να του παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και να κεντρίζει το ενδιαφέρον  του προκειμένου να επιλέξει το δικό σας κατάλυμα. Καθοριστικό ρόλο κατά την κατασκευή μιας ιστοσελίδας παίζει και η προσθήκη των κατάλληλου φωτογραφικού υλικού. Αν δεν διαθέτετε τις κατάλληλες επαγγελματικές φωτογραφίες για την ανάδειξη του χώρου, η εταιρεία μας μπορεί να αναλάβει την επαγγελματική φωτογράφιση του χώρου σας με τον καλύτερο και πιο επαγγελματικό τρόπο.

Τέλος, ένας ακόμη σημαντικός λόγος που κάθε επιχείρηση πρέπει να έχει την δική της ιστοσελίδα είναι και η ανάδειξη και προώθηση της επωνυμίας σας (branding). Επιλέγοντας την Hotelyzer για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας εξασφαλίζεται έναν ιστότοπο προσαρμοσμένο στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της δικής σας επιχείρησης – χώρου, που θα αναδείξει την επωνυμία σας και θα βελτιώσει την διαδικτυακή σας φήμη.

Γιατί να επιλέξετε κατασκευή ιστοσελίδας από την hotelyzer;

Μα φυσικά για να αυξήσετε τους πελάτες σας και να μεγιστοποιήσετε το κέρδος σας.

Συμβατότητα με κινητές συσκευές!

Οι κινητές συσκευές αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 60% του online traffic και περισσότερο από το 50% των αναζητήσεων. Στην Hotelyzer δημιουργούμε μια μοναδική εμπειρία στο χρήστη, η οποία δίνει προτεραιότητα στις αλληλεπιδράσεις χρήστη και παρουσιάζει περιεχόμενο σε εμπειρίες παρόμοιες με μια εφαρμογή, για να ενισχύσει τις πωλήσεις σας.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ project σας

Έργα κατασκευής ιστοσελίδων

Marika Hotel

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Taxi Limo Chania

Περισσοτερα

Evlimeni Suites

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Butterfly stories

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Akuna Matata

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ethereal Apartments

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Crete Lux Travel

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

SeabyBus

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Spring Apartments

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Sailing Creta

Περισσοτερα

Caretta beach

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Agave Suites

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας!

Οι υπηρεσιες μαζι μας

Eπικοινωνήστε μαζί μας

Eπικοινωνήστε μαζί μας