Η σωστή μηχανοργάνωση θα αυξήσει τα έσοδα σας!

Το σύστημα μηχανοργάνωσης της Hotelyzer ειδικεύετε για μικρά και μεσαίου τύπου Ξενοδοχεία ,Villes, Suites και Luxury Apartments που χρησιμοποιούν γνωστές πλατφόρμες προώθησης όπως Booking, Airbnb, Homeaway κλπ.

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες στον τουριστικό κλάδο έχουν θέσει σχεδόν ως επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης λογισμικού μηχανοργάνωση σε κάθε  ξενοδοχειακή μονάδα ή κατάλυμα που χρησιμοποιεί κανάλια προώθησης όπως το (AirbnbBookingHomeaway  Κλπ). Αν είστε ιδιοκτήτης ενός μικρού ή μεσαίου συγκροτήματος ενοικιαζομένων καταλυμάτων, μιας μικρής ή μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας, ήρθε η στιγμή να αυτοματοποιήσετε τις λειτουργίες της επιχείρισης σας, να εξελίξετε τις τεχνικές διαχείρισης της και να προσφέρετε βελτιωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Η εφαρμογή της HOTELYZER, μιας εταιρίας με εξειδίκευση στην πληροφορική, αποτελεί την ιδανική λύση για την επιχείρηση σας. Μέσα από ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον σας δίνεται η δυνατότητα να διαχειριστείτε πλήρως τις λειτουργίες και τις κρατήσεις του καταλύματος σας.

Ενδεικτικά αναφέρονται κάποιες από τις βασικές δυνατότητες της εφαρμογής  HOTELYZER

Πλάνο Κρατήσεων

 • Δυνατότητα κράτησης με τύπο ή αριθμό δωματίων, αυτόματη αντιστοίχιση δωματίων σε κρατήσεις ίδιων τύπων, εύκολη ακύρωση κρατήσεων, δυνατότητα επεξεργασίας της κράτησης.
 • Λειτουργικό γραφικό πλάνο κρατήσεων.
  Συμβολικό πλάνο όπου οι κρατήσεις απεικονίζονται με γραφήματα.
 • Στιγμιαίο γραφικό πλάνο.
  Παρουσίαση των δωματίων που μεταβάλλεται διαρκώς ανάλογα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις.
 • Κονσόλα Reception.
  Για αφίξεις, αναχωρήσεις και μεταφορές από δωμάτιο σε δωμάτιο με εύκολο και γρήγορο τρόπο, online ενημέρωση και εκτύπωση του βιβλίου πόρτας και του ιστορικού αρχείου πελατών.

Οικονομική Παρακολούθηση

 • Παρακολούθηση των εσόδων από όλες τις κρατήσεις σας. Από την προκαταβολή έως την έκδοση όλων από τον νόμο προβλεπόμενων στοιχείων.

Αποστολή μηνυμάτων SMS

 • Πλέον μπορείτε να στείλετε μηνύματα  στο κινητό των πελατών σας ώστε να επιβεβαιώσετε την κράτηση τους ή να ρωτήσετε την ώρα άφιξης.

Αυτοματοποίηση μηνυμάτων

 • Μια συναρπαστική ιδιότητα του λογισμικού μας είναι η δυνατότητα να στέλνουμε αυτόματα μηνύματα στους πελάτες μας για πράγματα που θα βοηθήσουν στο μέλλον την επιχείρηση μας. πχ 2 μέρες μετά το check out να σταλεί προσωποποιημένο μήνυμα για να βάλουν κριτική

Τηλεφωνικός κατάλογος

 • Όταν σας καλεί ένας πελάτης μπορείτε να ανατρέξετε στην βάση με το προσωπικό τηλέφωνο του πελάτη και να βρείτε όλη την κράτηση, από ένα κεντρικό σύστημα για ΟΛΑ τα κανάλια (Booking, Airbnb, Homeaway)

Χρήσιμα Στατιστικά

0
Διασυνδεδεμένα κανάλια προβολής (Booking,Airbnb Κλπ)
0%
Ευκολία χρήσης λογισμικού
0
Συνδεδεμένα καταλύματα
0
Επιχειρήσεις ήδη το λειτουργούν