Συμβουλευτική Πωλήσεων

Μαζί σχεδιάζουμε την στρατηγική σας.

Aυξήσετε τις πωλήσεις σας

Διαθέτουμε μια πολυετή εμπειρία στο χώρο των ξενοδοχειακών μονάδων και των διαδικτυακών κρατήσεων. Αυτό μας επιτρέπει να μπορούμε να εγγυηθούμε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας. Η συμβουλευτικές μας υπηρεσίες στο θέμα των πωλήσεων περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως η αύξηση των απευθείας κρατήσεων και κατά συνέπεια των πωλήσεων, η προώθηση του Branding σας και η διαχείριση της φήμης σας καθώς και η δημιουργία εσόδων από καταχώρηση σε OTA’s.

Η συμβουλευτική πωλήσεων που σας παρέχουμε θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα έσοδά σας, να βελτιώσετε την Εξυπηρέτηση των πελατών σας καθώς και να εντάξετε νέες καινοτόμες ιδέες στην επιχείρησή σας. Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, εστιάζουμε στις βέλτιστες πρακτικές για την σταδιακή και συνεχόμενη βελτίωση της συνολικής σας εικόνας. Ως βασικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεών σας διαθέτουμε την άριστη γνώση του διαδικτύου και του κοινού στο οποίο απευθύνεστε. Χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες τεχνικές προώθησης, διαφήμισης και διαδικτυακού μάρκετινγκ, καταφέρνουμε να φέρουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε εσάς και την επιχείρησή σας.

Διαβαστε περισσοτερα
Συμβουλευτική Πωλήσεων

Χρήσιμα στατιστικά

Οι επιτυχίες μας σε αριθμούς

0%
Αύξηση πελατών
0%
Απόδοση επένδυσης
0
Ενεργά Project
0
Πελάτες

Τι λένε οι πελάτες μας

“Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε πολύ για τη συνεργασία μας.
Σε όλη την διάρκεια των δύο ετών της συνεργασίας μας, δείξατε εξαιρετικό επαγγελματισμό και μεγάλη παραγωγικότητα. Οι προσπάθειές σας κατάφεραν να αυξήσουν το εισόδημά μας αρκετά από τότε που ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας.”

KΩΣΤΑΣ ΛΙΟΔΑΚΗΣ

SPRING APARTMENTS

“ Πραγματικά δεν ξέρω με τι λόγια να περιγράψω αυτή την συνεργασία με την Hotelyzer….
Να την πω καρμική ή θέλημα Θεού….
Με τις δικές τους προτάσεις για τον τρόπο διαφήμισης και σκεπτόμενοι πάντα το χαμηλό
κόστος, η αύξηση των κρατήσεων μας και κατ επέκταση του κύκλου εργασιών μας ανέβηκε
κατά 80, ναι 80% μέσα σε μία σεζόν και συνεχίζουμε μαζί την ανοδική μας πορεία!!!

ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΟΥΚΛΑΚΗ

SAILING CRETA