Συχνές ερωτήσεις

Απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις ιδιοκτητών ακινήτων

Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

Επισκεφθείτε την σελίδα επικοινωνίας μας για να έρθετε σε επαφή μαζί μας και θα χαρούμε να σας λύσουμε κάθε απορία.

Η Hotelyzer αναλαμβάνει την διαχείριση καταλυμάτων στην Κρήτη. Απαραίτητες προϋποθέσεις να είναι ξενοδοχείο, βίλα ή βίλες ή συγκρότημα διαμερισμάτων

Ναι συμφέρει πολύ περισσότερο, διότι το κατάλυμά σας θα λειτουργεί περισσότερο τους θερινούς μήνες και λιγότερο τους χειμερινούς. Έτσι, θα έχετε σε μικρότερο διάστημα ενοικίασης, περισσότερα κέρδη και λιγότερες φθορές.

Υπάρχουν αξιόλογες εταιρείες οι οποίες ανταγωνίζονται αντάξια την Airbnb σε μονοκατοικίες, βίλες και γενικότερα σε τουριστικά καταλύματα. Αυτές είναι η VRBO,Expedia, Booking.com, Holiday Lettings και πολλές άλλες.

  • Τα καταλύματα που είναι πιο εύκολο να νοικιαστούν είναι αυτά που έχουν θέα στη θάλασσα, αυτά που είναι στο κέντρο της πόλης ή  αυτά που βρίσκονται σε έναν γνωστό τουριστικό προορισμό.
  • Ο σημαντικότερος παράγοντας για να γίνει μία κράτηση είναι οι φωτογραφίες. Οι επαγγελματικές φωτογραφίσεις αυξάνουν το ποσοστό κρατήσεων ενός καταλύματος.

Ναι μπορείτε. Μπαίνοντας στο αυτόματο ημερολόγιό μας, θέτετε τις ημερομηνίες που θέλετε ως blocked και αυτόματα οι ημερομηνίες κλείνουν σε όλες τις πλατφόρμες.

Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα. Βάσει συνεννοήσεως και με μία πολύ καλή έκπτωση θα χαρούμε να αναλάβουμε τη διαχείριση και αυτών των κρατήσεων, εφόσον το επιθυμείτε.

Έπειτα από τη συμπλήρωση του ιδιωτικού συμφωνητικού / όροι κράτησης με την εταιρεία μας, χρειαζόμαστε λιγότερο από 10-20 ημέρες για να ολοκληρωθεί η καταχώρηση του καταλύματος σας σε όλες τις πλατφόρμες.

Κάθε πλατφόρμα έχει και διαφορετική πολιτική πληρωμών.

Η Hotelyzer αναλαμβάνει τη διαχείριση καταλυμάτων σε ολόκληρη την Ελλάδα

Από τη στιγμή που δεν θα υπάρχει ήδη κάποια κράτηση για τις ημερομηνίες αυτές, φυσικά και μπορείτε!  Σας προτείνουμε να μας ενημερώσετε το γρηγορότερο δυνατόν.