Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης

Hotelyzer sales & υπηρεσίες

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Αποκτήστε όλα όσα πρέπει να έχει κάθε σύγχρονος οικοδεσπότης για να αυξήσετε τις κρατήσεις σας και να κάνετε την δουλειά σας ευκολότερη.

Οι υπηρεσίες μας είναι σχεδιασμένες ώστε να καλύπτουν όλες τις ανάγκες σας μεγιστοποιόντας τα αποτελέσματα.

Ανακαλύψτε όλες τις δυνατότητες του καταλύματος σας και μέσα από την καθοδήγηση της Hotelyzer θα μπορέσετε να έχετε τα μέγιστα έσοδα, δουλεύοντας παράλληλα αποτελεσματικά.

Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Αξιοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε ευέλικτες, ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο κατάλυμα σας.

Τμήμα πωλήσεων

Η συμβουλευτική υπηρεσία πωλήσεων που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας και την πληρότητα σας.

Τμήμα Κρατήσεων

Εξοικονομήστε χρόνο με την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας μας. Μία ομάδα επαγγελματιών ρεσεψιονίστ θα παρέχει επικοινωνία 7/7 στους φιλοξενούμενους σας.

Συμβουλευτική Επιχειρήσης & Στρατηγική

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες στον τουριστικό κλάδο έχουν θέσει, σχεδόν ως, επιτακτική την ανάγκη σχέδιασμού και μηχανοργάνωσης σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ή κατάλυμα

Επαγγελματική αρχιτεκτονική φωτογράφιση

Μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί η επαγγελματική φωτογράφιση. Προκειμένου όμως να είναι επιτυχημένη μια στρατηγική μάρκετινγκ, απαιτούνται εικόνες υψηλής ποιότητας και τραβηγμένες με τρόπο ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του πελάτη

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη της διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Η ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα αντικρίσει ο επισκέπτης μόλις αναζητήσει πληροφορίες για το χώρο φιλοξενίας σας.