Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Channel Manager, PMS,Boooking engine είναι τα λογισμικά που κάθε συγχρονος ξενοδοχός πρέπει να έχει

Hotelyzer Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Η σωστή μηχανοργάνωση θα αυξήσει τα έσοδα σας!

Τα λογισμικά μηχανοργάνωσης (Channel Manager, PMS, Booking Engine) που προσφέρει η Hotelyzer είναι ιδανικα για Ξενοδοχεία ,Villas, Suites και Luxury Apartments που χρησιμοποιούν γνωστές πλατφόρμες προώθησης όπως Booking, Airbnb, Homeaway κλπ.

Σύχρονος τρόπος λειτουργίας

Οι σύγχρονες επιχειρηματικές συνθήκες στον τουριστικό κλάδο έχουν θέσει, σχεδόν ως, επιτακτική την ανάγκη ύπαρξης λογισμικών μηχανοργάνωσης σε κάθε ξενοδοχειακή μονάδα ή κατάλυμα που χρησιμοποιεί κανάλια προώθησης όπως η Airbnb, Booking, Homeaway κλπ.

Αν είστε ιδιοκτήτης ενός μικρού ή μεσαίου συγκροτήματος ενοικιαζομένων καταλυμάτων, μιας μικρής ή μεσαίας ξενοδοχειακής μονάδας, ήρθε η στιγμή να αυτοματοποιήσετε τις λειτουργίες της επιχείρησης σας, να εξελίξετε τις τεχνικές διαχείρισης της και να προσφέρετε βελτιωμένες και σύγχρονες υπηρεσίες στους πελάτες σας.

Καταχώρηση σε ΟΤΑ’s

Η Καταχώρηση σε ΟΤΑ’s (Booking.com,Airbnb,Homeaway, Expedia) θα βοηθήσει στην αύξηση της προβολής και της πληρότητας του καταλύματός σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό προβαίνουνε στην αναλυτική μελέτη του ανταγωνισμού καθώς και στις απαιτήσεις των επισκεπτών των συγκεκριμένων καταλόγων. Έτσι μπορούμε να προσφέρουμε στο κοινό, αυτό που αναζητά με καλύτερο τρόπο από τους ανταγωνιστές σας.

Είναι πολύ σημαντικό να αναφέρουμε ότι το ποσοστό των χρηστών του διαδικτύου που εμπιστεύονται τα κανάλια OTA για την επιλογή διαμονής ανέρχεται στο 92%.

Hotelyzer

Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης

Τμήμα Κρατήσεων

Εξοικονομήστε χρόνο με την επιλογή να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσης επικοινωνίας μας. Μία ομάδα επαγγελματιών ρεσεψιονίστ θα παρέχει επικοινωνία 7/7 στους φιλοξενούμενους σας.

Τμήμα πωλήσεων

Η συμβουλευτική υπηρεσία πωλήσεων που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας και την πληρότητα σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη της διαχείρισης τουριστικών καταλυμάτων. Η ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα αντικρίσει ο επισκέπτης μόλις αναζητήσει πληροφορίες για το χώρο φιλοξενίας σας.