Τμήμα Κρατήσεων

Εξοικονομήστε Χρόνο & Αυξήστε Τους Ευχαριστημένους Πελάτες Σας

Hotelyzer Ομάδα Επικοινωνίας

Άμεση Επικοινωνία Και Διαχείριση Κρατήσεων

Το τμήμα κρατήσεων της Hotelyzer θα παρέχει άριστη και συνεχή επικοινωνία με τους φιλοξενούμενους σας πρίν & κατά την διάρκεια της κράτησης τους.

Μία ομάδα επαγγελματιών ρεσεψιονίστ που εκτός της επικοινωνίας αναλαμβάνει και οργάνωση δραστηριοτήτων &  μεταφοράς, αύξηση κριτικών κ.α.

Η νέα εποχή στον τουρισμό έχει δημιουργήσει την ανάγκη για άμεση επικοινωνία και αυτή η εποχή δεν περιορίζεται μόνο στις διαπροσωπικές σχέσεις ιδιοκτήτη – πελάτη, αλλά και στην επικοινωνία της επιχείρησης (Brand) με τον πελάτη

Κρατήσεις & Επικοινωνία

Οι ΟΤΑ’s λόγω του υψηλού response rate έχουν σχεδόν αντικαταστήσει τα “παραδοσιακά” e-mails, καθώς οι χρήστες φαίνεται να λατρεύουν τα άμεσα μηνύματα, κυρίως λόγω της αμεσότητας τους.

Οι δυνατότητες που δίνει στον κάθε πελάτη είναι απεριόριστες, αφού σε πολύ σύντομο χρόνο έχει στη διάθεση του πληθώρα χρήσιμων στοιχείων για το κατάλυμα που τον ενδιαφέρει, αποκτώντας έτσι ένα αυθεντικό και άμεσο feedback.

Είμαστε ο καλύτερος φίλος του ταξιδιώτη.

Το κάθε μήνυμα έχει ιδιαίτερη αξία. Μια αργοπορημένη απάντηση, μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ενδιαφέροντος από την πλευρά του πελάτη προς το κατάλυμα σας. Με την γρήγορη ανταπόκριση και την αμεσότητα στις απαντήσεις μειώνεται αυτόματα ο χρόνος απόκρισης που είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες στην κατάταξη σας στα ΟΤΑ κανάλια.

Hotelyzer

Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης

Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Αξιοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε ευέλικτες, ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο κατάλυμα σας.

Τμήμα πωλήσεων

Η συμβουλευτική υπηρεσία πωλήσεων που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας και την πληρότητα σας.

Επαγγελματική αρχιτεκτονική φωτογράφιση

Μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για κάθε κατάλυμα ή ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί η επαγγελματική φωτογράφιση. Προκειμένου όμως να είναι επιτυχημένη μια στρατηγική μάρκετινγκ, απαιτούνται εικόνες υψηλής ποιότητας και τραβηγμένες με τρόπο ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του πελάτη