Τμήμα Πωλήσεων

Aυξήστε τα έσοδά σας και την πληρότητα σας.

Hotelyzer sales team

Μια εξειδικευμένη ομάδα πωλήσεων.

Η υπηρεσία πωλήσεων που σας παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας, να βελτιώσετε την online παρουσία σας, καθώς και να εντάξετε νέες καινοτόμες ιδέες στην επιχείρησή σας.

Σημασία δεν έχει να είμαστε γεμάτοι με χαμηλές τιμές ή αντίθετα να πουλάμε ακριβά άλλα το ημερολόγιο μας να είναι άδειο. Η ανάλυση συγκεκριμένων δεικτών μας βοηθούν στην καλύτερη στόχευση για την ιδανική κράτηση.

Προκειμένου να το επιτύχουμε αυτό, εστιάζουμε στις βέλτιστες πρακτικές για την σταδιακή και συνεχόμενη βελτίωση της συνολικής σας εικόνας. Ως βασικό εργαλείο για την αύξηση των πωλήσεών σας, διαθέτουμε την άριστη γνώση των πωλήσεων στον ξενοδοχειακό κλάδο και του κοινού στο οποίο απευθύνεστε.

Στρατηγική & πωλήσεις

Η «Στρατηγική Πωλήσεων» αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα δεδομένων. Για να μπορέσει οποιοδήποτε κατάλυμα να δημιουργήσει και να εφαρμόσει μια σωστή στρατηγική πωλήσεων, πρέπει να συνυπολογίσει σε όλα τα ακόλουθα στοιχεία.  

Google ads hotel chania hotelyzer

διαφημιστική καμπάνια

Υλοποιείται κυρίως μέσω των προγραμμάτων πληρωμένης διαφήμισης CPC, που διαθέτουν οι μηχανές αναζήτησης, με την χρήση των οποίων η διαφήμιση μας θα εμφανίζεται όταν ο χρήστης υποβάλει αναζητήσεις σχετικές με το θέμα το διαφήμισης.

Η στόχευση των διαφημίσεων μπορεί να γίνει καθορίζοντας λέξεις-κλειδιά που θα ενεργοποιούν το πότε θα εμφανίζεται η διαφήμιση μας, μέσω γεωγραφικής στόχευσης ώστε να στοχεύουμε σε συγκεκριμένες χώρες, όπως επίσης και σε επιλεγμένο κοινό που πιστεύουμε ότι θα έχουμε παραπάνω πιθανότητες να είναι το κοινό που ψάχνουμε.

Hotelyzer

Συνδυαστικές Υπηρεσίες

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που μπορούν να ενισχύσουν επιπλέον την απόδοση των πωλήσεων της επιχείρησης σου.

Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Αξιοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις στο κατάλυμα σας μέσα από Channel Manager, PMS και Booking Engine υπηρεσίες.

Τμήμα επικοινωνίας

Με την υπηρεσία επικοινωνίας καταφέρνουμε να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του πελάτη, απατώντας άμεσα και με τον απαραίτητο επαγγελματισμό σε κάθε του αίτημα.

ιστοσελίδα & Διαφήμιση

Η κατασκευή ιστοσελίδας αποτελεί ένα από τα βασικότερα μέρη της προώθησης των τουριστικών καταλυμάτων.