Ψηφιακή Διαφήμιση

Θέλετε λύσεις μάρκετινγκ που να οδηγούν σε υψηλά έσοδα;

Η ψηφιακή διαφήμιση περιλαμβάνει προωθητικές στρατηγικές Pay Per Click (PPC), Display Advertising , Social Media Advertising, Meta Search Advertising, διαφημίσεις με banner στο κινητό ή σε ιστοσελίδες και θυγατρικά προγράμματα.

ενδιαφερομαι

PPC & Λύσεις Ψηφιακής Διαφήμισης

Οι PPC (Pay-per-click) διαφημίσεις είναι γνωστές στο χώρο του μάρκετινγκ, είναι η προώθηση που γίνεται στις μηχανές αναζήτησης, όπου η διαφήμιση σας εμφανίζεται στην κορυφή ή στο πλάι της σελίδας αποτελεσμάτων με την ένδειξη “Διαφήμιση”. Αυτές οι διαφημίσεις εμφανίζονται όταν οι χρήστες ψάχνουν για πληροφορίες που είναι σχετικές με την επιχείρηση σας.
Χρεώνεστε μόνο εάν ο καταναλωτής κάνει “κλικ” στη διαφήμιση σας.

Χρησιμοποιούμε τεχνολογίες για να παρακολουθούμε την δραστηριότητα που δημιουργείται από τις εκστρατείες PPC για το ξενοδοχείο ή την επιχείρηση σας. Η εμπειρία μας στην τουριστική βιομηχανία βοηθάει να κατανοήσουμε καλύτερα και να επιλέξουμε τις κατάλληλες λέξεις-κλειδιά, να καθορίσουμε τη γεωγραφική στόχευση και την αύξηση των απευθείας κρατήσεων, τα οποία αποτελούν τα βασικά συστατικά της επιτυχίας του μάρκετινγκ της επιχείρησης σας.
Η στρατηγική μας για το PPC σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις οδηγεί σε σημαντική αύξηση των εσόδων των πελατών μας.

Υπηρεσίες Display Advertising για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

Το Display Advertising επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προβάλουν κείμενα, εικόνες και banner διαφημίσεις για τις ιστοσελίδες τους. Με το remarketing,  μπορούμε να στοχεύουμε τους χρήστες που επισκέπτονται τμήματα της ιστοσελίδας σας ή επιδεικνύουν ενδιαφέρον. Το δίκτυο της Google προσεγγίζει το 90% των παγκόσμιων χρηστών του διαδικτύου και εξυπηρετεί περισσότερες από ένα τρισεκατομμύριο εμφανίσεις σε πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρήστες κάθε μήνα. Εμείς χρησιμοποιούμε την μέθοδο του remarketing για να εμφανίσουμε τις διαφημίσεις της επιχείρησης σας στους χρήστες με βάση την προηγούμενη ιστοσελίδα αλληλεπίδρασης τους. Αυτό μας επιτρέπει να επικεντρωθούμε με μεγαλύτερη ακρίβεια στους χρήστες και να παρέχουμε ένα πιο χρήσιμο τρόπο διαφήμισης που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντα τους.

Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την διαφήμιση σας να τρέχει σωστά στο δίκτυο της Google και να απευθύνεται σε άτομα που ταιριάζουν με ένα σύνολο λέξεων-κλειδιών. Αν για παράδειγμα ψάχνει κάποιος για ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στα Χανιά, αλλά δεν βλέπει τη διαφήμισή σας στην αναζήτηση, η Google βλέπει τις λέξεις-κλειδιά του “ξενοδοχεία στα Χανιά” και δείχνει μια εικόνα ή κείμενο της διαφήμισης σας.

Social Media Marketing για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

Τα κανάλια Social Media όπως Facebook, Twitter και LinkedIn έχουν δώσει την δυνατότητα σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις να δημιουργούν και να προβάλλουν τις δικές τους διαφημίσεις στις πλατφόρμες τους.
Δημιουργούμε και βελτιστοποιούμε αυτές τις διαφημίσεις, οι οποίες μπορεί να είναι είτε το CPC ή CPM μοντέλο, με σκοπό να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα, το πλήθος των εμφανίσεων και την δέσμευση για το ξενοδοχείο ή την επιχείρηση σας.

Meta Search Διαφήμιση για Συνεργάτες & Υπηρεσίες

Το Google Hotel Finder, TripConnect (του TripAdvisor), Kayak, και Trivago είναι διάσημα Meta Search κανάλια για ξενοδοχεία. Καθώς η επίδραση των Meta Search για ξενοδοχεία αυξάνεται, το Google SERP εμφανίζει πλέον τις πληροφορίες του ξενοδοχείου στο Google Hotel Finder. Το TripAdvisor μόλις ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει ανάλογη ενσωμάτωση με το Bing, όπου οι κριτικές του ξενοδοχείου από το TripAdvisor εμφανίζονται στο SERP του Bing.

Το Meta Search επιτρέπει σε ξενοδοχεία και άλλες επιχειρήσεις να διαφημίζονται στις γεωγραφικές αναζητήσεις και να εμφανίζει τις τιμές τους για μία ή πολλαπλές ιδιότητες. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη, καθώς ελαχιστοποιεί τον χρόνο αγοράς της υπηρεσίας σας. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να πάνε σε διαφορετικές τοποθεσίες ή σελίδες για να δουν τις τιμές για τα ξενοδοχεία που τους ενδιαφέρουν. Τοποθετούμε την επιχείρηση σας στα κανάλια Meta Search και αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση της απόδοσης των προφίλ σας όσον αφορά την προβολή σας και το ROI.