managment mini 2017-12-05T23:39:56+00:00

Η μεθοδολογία μας:

Μεγιστοποιήστε την ευκαιρία σας σε όλα τα στάδια της κράτησης ενός ταξιδιώτη.

Θέλετε περισσότερα από τα προφίλ σας στα ΟΤΑ κανάλια;

Με την σωστή ευθυγράμμιση της στρατηγικής μάρκετινγκ των ΟΤΑ καναλιών με τα αληθινά συμφέροντα και την αγοραστική νοοτροπία των ταξιδιωτών, είμαστε σε θέση να προσελκύσουμε πιο συγκεκριμένους πελάτες στα προφίλ σας, να μετατρέψουμε τους περισσότερους σε κρατήσεις και τελικά να φροντίσουμε να μείνουν ευχαριστημένοι οι περισσότεροι επισκέπτες.

Η μεθοδολογία μας είναι επιτυχής εξαιτίας της βαθύτερης κατανόησης του τρόπου με τον οποίο οι ταξιδιώτες κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους σήμερα. Πέραν από το “που” είναι καταχωρημένο το κατάλυμα σας, βελτιώνουμε “τον τρόπο” που αυτό προβάλλεται, με αποτέλεσμα η καταχώριση σας να κυριαρχεί στα αποτελέσματα αναζήτησης των ΟΤΑ καναλιών και να μετατρέπονται οι ταξιδιώτες σε μια συνεχή ροή επιβεβαιωμένων κρατήσεων.

Hotelyzer.gr

Αυτή η μεθοδολογία είναι απαραίτητη για όσους χρησιμοποιούν OTA κανάλια ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ τους.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Τα ΒΑΣΙΚΑ για την επιτυχία

Κάθε επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ ΟΤΑ καναλιών αρχίζει και τελειώνει με μια ισχυρή βάση από τα ακόλουθα βασικά στοιχεία …

Η προσέγγιση μάρκετινγκ για ΟΤΑ κανάλια που παρέχουμε έχει διερευνηθεί διεξοδικά, έχει δοκιμαστεί αυστηρά – και τελικά – έχει τελειοποιηθεί ώστε να αυξήσει τις κρατήσεις σας και τα έσοδά σας κατά 45% ή περισσότερο – ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται τα ακίνητά σας.

Οι υπηρεσίες μας θα:

 • Αυξάνουν δραστικά τις κρατήσεις και τα έσοδά σας.

 • Αναβαθμίζουν την εμπειρία του επισκέπτη σας.

 • Εξοικονομούν αρκετό πολύτιμο χρόνο.

Δεν υπάρχουν φανταχτερά τεχνάσματα ή περίπλοκο λογισμικό … Χρησιμοποιούμε απλώς αποδεδειγμένες στρατηγικές μάρκετινγκ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε την επιχείρηση σας από όπου και αν βρίσκεται τώρα, εκεί όπου θα θέλετε να είναι.

Τα ΟΤΑ κανάλια γίνονται πιο δημοφιλή κάθε τρίμηνο, ενώ κάθε 3 μήνες προστίθενται σημαντικά ποσά νέου ανταγωνισμού. Παρακολουθούμε συνεχώς την τοπική σας αγορά για να σας κρατήσουμε μπροστά από τον ανταγωνισμό σας.

Οι λέξεις που επιλέγετε και η ταχύτητα με την οποία απαντάτε σε ερωτήσεις πελατών μπορεί να κάνουν όλη τη διαφορά μεταξύ του κλεισίματος μιας κράτησης ή όχι. Απαντάμε σε κάθε νέο ερώτημα μέσα σε λίγα λεπτά και με μέγιστο επαγγελματισμό.

Η εμπειρία κράτησης είναι η διαδικασία που ακολουθούν οι ταξιδιώτες για να κάνουν κράτηση στο κατάλυμα σας. Η σωστή κατανόηση αυτής της διαδικασίας μας βοηθάει να προσδιορίσουμε τα πραγματικά τους συμφέροντα και να προσαρμόσουμε την προσφορά σας, έτσι ώστε να πουλήσουμε σε περισσότερους ταξιδιώτες το κατάλυμα σας.

Σας βοηθάμε να κάνετε μια διαρκή καλή εντύπωση στους επισκέπτες σας και να ενθαρρύνετε περισσότερα 5 αστέρων σχόλια. Επίσης, αναβαθμίζουμε την εμπειρία κράτησης προσφέροντας στους επισκέπτες σας εκπληκτικές ταξιδιωτικές προσφορές και εκπτώσεις στις τοπικές δραστηριότητες.

Όσο περισσότερα ακίνητα έχετε και όσο πιο διαφοροποιημένη είναι η παρουσία σας στα ΟΤΑ κανάλια, τόσο περισσότερα πρέπει να κάνετε. Αναλαμβάνουμε και αυτοματοποιούμε όλες αυτές τις χρονοβόρες εργασίες σας για να σας βοηθήσουμε να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο.

Η εμπιστοσύνη σε ένα μόνο κανάλι είναι επικίνδυνη. Διανέμουμε τα ακίνητά σας σε όλα τα κορυφαία ΟΤΑ κανάλια, πολλαπλασιάζοντας την προβολή σας και μειώνοντας τον κίνδυνο απώλειας εσόδων από διακυμάνσεις αλγορίθμων ή αλλαγές στους όρους υπηρεσιών.

Προκειμένου να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες κρατήσεις, χρειάζεστε συνεχή βελτιστοποίηση του προφίλ σας. Ενημερώνουμε τακτικά τις καταχωρήσεις σας ώστε να διαθέτουν εποχικές προσφορές, προνόμια επισκεπτών, εκπτώσεις και πολλά άλλα.

Η παρακολούθηση της απόδοσής σας αποτελεί βασικό μέρος οποιασδήποτε επιχείρησης. Παρέχουμε μηνιαία αναφορά προόδου για να μπορείτε να παρακολουθείτε τις κρατήσεις και τα έσοδά σας και έτσι, μπορούμε να λάβουμε καλύτερες αποφάσεις από κοινού με βάση αυτά τα αποτελέσματα.

Αυτό που κερδίζετε:

Θα έχετε μια πλήρως βελτιστοποιημένη παρουσία στα ΟΤΑ κανάλια για να μεγιστοποιήσετε την προβολή σας, να λάβετε περισσότερες κρατήσεις και να αυξήσετε τα έσοδα σας.

Η ομάδα μας γνωρίζει ΑΚΡΙΒΩΣ τι χρειάζεται για να μεγιστοποιήσετε το κέρδος των ακινήτων σας και την απόδοση της καταχώρησης σας στα ΟΤΑ κανάλια.

Θα έχετε καλύτερη προβολή με μια καλά σχεδιασμένη στρατηγική.

Καταχωρούμε το κατάλυμα σας και συγχρονίζουμε τα ημερολόγιά σας με τα καλύτερα και πιο δημοφιλή κανάλια ενοικίασης διακοπών ανά τον κόσμο – όπως το Booking το Airbnb, το HomeAway, το VRBO, το TripAdvisor, το FlipKey και άλλα – χωρίς τον φόβο διπλών κρατήσεων ή την ταλαιπωρία ενημέρωσης και συντήρησης αυτών.

vacation+rental+channel+marketing+and+management+plan

Δημιουργούμε όλα τα βασικά είδη μάρκετινγκ στα ΟΤΑ κανάλια σας ώστε να δουλεύουν άψογα.

Δημιουργούμε τα προφίλ σας σε δημοφιλή ΟΤΑ κανάλια και εφαρμόζουμε στρατηγικές, αυτοματοποιήσεις και άλλα εργαλεία για να θέσουμε σε εφαρμογή το νέο σας σχέδιο. Τέλος, παρακολουθούμε συνεχώς ολόκληρη την παρουσία του καναλιού σας, ώστε να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να το βελτιώνουμε συνεχώς.

Θα έχετε το τέλειο σχέδιο τιμολόγησης για να μεγιστοποιήσετε την πληρότητα και τα έσοδα σας.

Οι αναλυτές μας πραγματοποιούν συνεχείς έρευνες στην τοπική αγορά και τους ανταγωνιστές σας με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια. Με τη βοήθειά τους, θα βρείτε την ακριβή στρατηγική τιμολόγησης που απαιτείται για να μεγιστοποιήσετε τις κρατήσεις και τα έσοδά σας, για οποιαδήποτε σεζόν καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους.

vacation+rental+channel+marketing+and+management+techniques

vacation+rental+channel+marketing+and+management+reporting

Δημιουργούμε, διαχειριζόμαστε και συγχρονίζουμε όλα τα προφίλ και τα ημερολόγιά σας για εσάς.

Δεν υπάρχουν άλλα χαμένα απογεύματα που θα πρέπει να ενημερώσετε τα ημερολόγιά σας ή τις καταχωρήσεις σας με νέες τριμηνιαίες τιμές, προσφορές ή εικόνες. Και δεν χρειάζεται πλέον να ενημερώνετε όλα τα ημερολόγιά σας κάθε φορά που θα λάβετε μια νέα κράτηση. Πραγματοποιούμε όλες αυτές τις διαδικασίες για εσάς, αναλαμβάνοντας ΟΛΑ τα καθήκοντα που σχετίζονται με την οικοδόμηση, το συγχρονισμό, την αυτοματοποίηση και τελικά, τη διαχείριση ολόκληρης της παρουσίας σας στα ΟΤΑ κανάλια.

★★★★★

Κατά μέσο όρο, οι πελάτες μας βλέπουν τις κρατήσεις και τα έσοδα τους να αυξάνονται κατά +45% ή και περισσότερο από τις τεχνικές βελτιστοποίησης και διαχείρισης που εφαρμόζουμε στα ΟΤΑ κανάλια τους.

ΣΥΝ μπορούμε να σας εξοικονομήσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο διαχειρίζοντας όλες τις επικοινωνίες με τους επισκέπτες σας, πριν, κατά τη διάρκεια και ακόμα και μετά τη διαμονή τους.

Οι εξειδικευμένοι ειδικοί μας ανταποκρίνονται σε κάθε ερώτηση με έγκαιρο και επαγγελματικό τρόπο, βοηθώντας τους επισκέπτες που απλά παρακολουθούν να κάνουν κράτηση και να εξασφαλίσουν μια μοναδική εμπειρία.

Είμαστε σε ετοιμότητα 24 ώρες την ημέρα , 365 ημέρες το χρόνο για να απαντήσουμε σε ερωτήσεις, να εξυπηρετήσουμε τους επισκέπτες σας και να επιβεβαιώσουμε τις κρατήσεις σας.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας διαθέτει όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσα σε λίγα λεπτά (όχι ώρες) και το χρόνο που χρειάζονται για να παρακολουθήσουν τα εκκρεμή αιτήματα σε τακτική βάση για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να δεχθείτε κρατήσεις 24 ώρες την ημέρα , 365 ημέρες το χρόνο.

vacation+rental+inquiry+and+booking+management

vacation+rental+channel+management+-+guest+communication+automation

Σας βεβαιώνουμε ότι οι επισκέπτες σας παίρνουν πάντα όλες τις σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζουν.

Κουραστήκατε να υπενθυμίζετε συνεχώς στον εαυτό σας να στέλνετε στους επισκέπτες σας μηνύματα όπως οδηγίες, ώρες check-in, τοπικά αξιοθέατα και δραστηριότητες, αιτήματα καταχώρησης κριτικών, ευχές κλπ. Θα τα κάνουμε όλα για σας! Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη να γνωρίζει τα πάντα για τις υπηρεσίες σας, τις διαδικασίες check-in, την τοποθεσία σας, τις τοπικές σας δραστηριότητες και ακόμα και τον ανταγωνισμό σας. Και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουμε και να συντονίσουμε οτιδήποτε έχει σχέση με το χώρο σας.

Εφαρμόζουμε διάφορες τακτικές που απαιτούνται για να λάβετε περισσότερες κρατήσεις.

Η ομάδα μας είναι άρτια εκπαιδευμένη και γνωρίζει τακτικές και τεχνικές για να λάβετε κρατήσεις σε υψηλότερο ρυθμό, χωρίς να μειώνεται η εξαιρετική ποιότητα των υπηρεσιών σας.

expert+vacation+rental+channel+marketing+tactics

vacation+rental+channel+marketing+and+management+-+expert+dispute+resolution

Συμβάλλουμε ακόμη και στην προστασία των εσόδων σας με σωστή ακυρωτική πολιτική και την επίλυση διαφορών.

Με μέσο ποσοστό ακύρωσης που είναι μικρότερο από 1%, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να αντιμετωπίσετε κατάλληλα επίπονες διαφωνίες φιλοξενούμενων και να σας προστατεύσουμε από περιττές απώλειες εσόδων.

★★★★★

Κατά μέσο όρο, οι πελάτες μας κερδίζουν πάνω από 5 ώρες εργασίας την ημέρα, ανά ιδιοκτησία.

Η υπηρεσία μας προωθεί εξ ολοκλήρου την επωνυμία σας σε όλα τα στάδια της κράτησης ενός επισκέπτη και είναι σχεδιασμένη ειδικά για να βοηθήσει εσάς ή την ομάδα σας να εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο. Καθένας από τους καλεσμένους σας θα έχει εξυπηρέτηση 24/7 από τους υπεύθυνους εξυπηρέτησης μας για να προσφέρετε μια καλύτερη συνολική ταξιδιωτική εμπειρία για τους καλεσμένους σας.

remarkable+vacation+rental+channel+marketing+services

Η επωνυμία σας θα προβάλλεται σε όλη την εμπειρία της κράτησης ενός επισκέπτη.

Σε αντίθεση με άλλους οργανισμούς κρατήσεων ή εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, λειτουργούμε ως επέκταση της επιχείρησής σας. Προωθούμε την επωνυμία σας, διατηρώντας την πάντα μπροστά σε ολόκληρη την εμπειρία κράτησης και εξασφαλίζοντας ότι όλες οι πληρωμές πελατών πηγαίνουν απευθείας σε εσάς.

Οι πελάτες σας θα λάβουν μια ασυναγώνιστη ποιότητα προσωπικής εξυπηρέτησης.

Κάθε ένας από τους επισκέπτες σας θα αποκτήσει πρόσβαση σε αποκλειστικά ταξιδιωτικά πλεονεκτήματα και έναν ειδικό σύμβουλο ταξιδιού ο οποίος είναι έτοιμος να βοηθήσει, να προγραμματίσει και να συντονίσει όλες τις λεπτομέρειες του ταξιδιού τους με εσάς ή την ομάδα σας. Θα εξοικονομήσετε αρκετό πολύτιμο χρόνο και θα ωφεληθείτε από τη διαρκή καλή εντύπωση στους επισκέπτες σας!

professional+vacation+rental+channel+marketing+and+management+-+super+host

vacation+rental+virtual+concierge+tool+-++travel+perks

Βοηθάμε τους πελάτες σας να λάβουν την καλύτερη αξία, άνεση και ευκολία για κάθε βήμα τους στον προορισμό σας.

Μέσω του αυξανόμενου δικτύου συνεργατών και των συμβούλων μας, βοηθάμε τους επισκέπτες σας να ταξιδεύουν καλύτερα κερδίζοντας περισσότερα. Οι πελάτες σας απολαμβάνουν αποκλειστικές προσφορές σε υπηρεσίες μεταφοράς, ενοικίασης αυτοκινήτου, στάθμευση, ενοικιαζόμενα σκάφοι, εκδρομές, μουσεία και γεύματα σε επιλεγμένα εστιατόρια.

Θα βοηθήσουμε ακόμη και θα προετοιμάσουμε τις ανάγκες των επισκεπτών σας και θα συντονίσουμε τα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Προωθώντας πάντα την επωνυμία σας σήμα, μπορούμε να σας προσφέρουμε συμβουλές και προτάσεις για τοπικές δραστηριότητες, εκδρομές & γεύματα, ακόμα και να δώσετε λεπτομερείς εξηγήσεις για τις υπηρεσίες σας, να υποβάλετε αιτήματα και τέλος να συντονίσετε όλα τα σχέδιά των πελατών σας.

vacation+rental+virtual+concierge+tool+-++guest+qualification

vacation+rental+business+growth

Μπορούμε να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε μαζί σας καθώς η επιχείρησή σας επεκτείνεται.

Όταν έρθει η ώρα, καθώς επεκτείνετε την επιχείρησή σας και αρχίζετε να αποκτάτε περισσότερες ιδιότητες, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε αυτήν την ανάπτυξη. Με την εκτενή εμπειρία διαχείρισης χιλιάδων κρατήσεων σε ολόκληρη την Κρήτη, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, να σας στηρίξουμε και να σας καθοδηγήσουμε σε οτιδήποτε χρειαστείτε.

ΑΛΛΑ … οι υπηρεσίες μας δεν είναι για όλους.

Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, υψηλής αξίας, που περιορίζονται σε μια αποκλειστική ομάδα σοβαρών επιχειρήσεων.

Ως εταιρεία, θα προτιμούσαμε να βοηθήσουμε μια μικρή ομάδα επαγγελματιών που έχουν δεσμευτεί να προσφέρουν εκπληκτικές εμπειρίες στους επισκέπτες τους και να αναπτύσσουν την επιχείρησή τους συνεχώς, σε αντίθεση με μια μεγαλύτερη ομάδα ανθρώπων που απλά αναζητούν την επόμενη “συντόμευση” στην επιτυχία τους και είναι απρόθυμοι να αγκαλιάσουν την εμπειρία μας και τις ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΕΣ στρατηγικές μας που απαιτούνται για την αύξηση της απόδοσης τους και των εσόδων τους …

Οι υπηρεσίες μας δεν είναι για σας ΕΑΝ:

 • Δεν έχετε αξιόπιστο προσωπικό καθαρισμού του σπιτιού για να βεβαιωθείτε ότι όλοι οι χώροι καθαρίζονται πάντα σε επαγγελματικό επίπεδο πριν από κάθε νέα διαμονή …

 • Δεν μπορείτε να δεσμευθείτε για την παροχή μιας ανώτερης εμπειρίας επισκέπτη που περιλαμβάνει τις βασικές παροχές φιλοξενίας όπως πολυτελείς πετσέτες & κλινοσκεπάσματα, ποιοτικά σαπούνια και σετ μπάνιου, κ.λπ …

 • Ψάχνετε για μια γρήγορη λύση για να αυξήσετε άμεσα τις κρατήσεις και τα έσοδά σας χωρίς να κάνετε αλλαγές στο πώς τα καταλύματα σας πωλούνται αυτήν τη στιγμή…

 • Φοβάστε την εξωτερική ανάθεση του μάρκετινγκ των ΟΤΑ καναλιών σας. Η προσέγγισή μας αποδεικνύεται ότι συμβάλλει στην αύξηση των κρατήσεων και των εσόδων σας και ακόμη και να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας από τους ηγέτες στην τοπική αγορά σας, αλλά εάν δεν μπορείτε να ξεπεράσετε τα προσωπικά σας εμπόδια για να αφήσετε άλλους ανθρώπους να σας βοηθήσουν με την τεχνογνωσία τους, αυτό δεν θα γίνει ποτέ…

Οι υπηρεσίες μας είναι για σας ΕΑΝ:

 • Ψάχνετε να κερδίσετε περισσότερες κρατήσεις και να κάνετε όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα με κάθε ένα από τα καταλύματα σας…

 • Είστε ανοικτοί να παραδεχτείτε ότι ο τρόπος με τον οποίο η σημερινή σας προσέγγιση μάρκετινγκ των ΟΤΑ καναλιών ενδέχεται να χρειαστεί να αλλάξει αν θέλετε να αυξήσετε τις κρατήσεις και τα έσοδά σας και να φτάσετε σε υψηλότερα επίπεδα επιτυχίας…

 • Θέλετε να σταματήσετε να σπαταλάτε το χρόνο σας δοκιμάζοντας τα πιο πρόσφατα “σχήματα” ή “συμβουλές” για την ενίσχυση των κρατήσεων και των εσόδων σας και τελικά να αφήσετε τους έμπειρους να το κάνουν για εσάς…

 • Νιώθετε ότι έχετε φτάσει στο μέγιστό που μπορείτε μόνοι σας και είστε έτοιμοι να επενδύσετε σε αυτό το επιπλέον πάτημα που θα σας οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο…

 • Έχετε επικεντρωθεί σε μακροπρόθεσμα αποτελέσματα — και καταλαβαίνετε ότι θα υπάρχουν πάντα καλές και κακές μέρες, αλλά πάντα μπορείτε να φτάσετε σε  τεράστια κέρδη μέσα από αποδεδειγμένα κορυφαίους διαχειριστές…

Όλοι “θέλουν” τα καλύτερα. Αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι ξεπερνούν το επιθυμητό στάδιο και πραγματικά αναλαμβάνουν δράση για τις αλλαγές που απαιτούνται για να επιτύχουν αυτό το τελικό αποτέλεσμα.

Η πολύ εξελιγμένη προσέγγιση μας στο μάρκετινγκ ΟΤΑ καναλιών είναι η μόνη που αποδείχθηκε ότι συμβάλλει στην αύξηση των κρατήσεων και των εσόδων κατά + 45%. Η υπηρεσία μας είναι διερευνημένη, αυστηρά δοκιμασμένη και έχει τελειοποιηθεί για να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλους τους τύπους καταλυμάτων ανεξαρτήτως περιοχών.

Είμαστε παθιασμένοι με το να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να μεγαλώσουν τις επιχειρήσεις τους και μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε ότι είμαστε οι καλύτεροι σε αυτό που κάνουμε. Και έχουμε μια ολόκληρη ομάδα από άριστα εκπαιδευμένους, εξειδικευμένους και έμπειρους επαγγελματίες, περιμένοντας την ευκαιρία να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στους στόχους σας και να μεγιστοποιήσετε τις δυνατότητες σας …

Ήρθε η ώρα να Αναλάβετε Δράση.

Δοκιμάστε τις υπηρεσίες μας, είναι 100% χωρίς κίνδυνο.

Δεν υπάρχει κόστος για να συμμετάσχετε. Δεν υπάρχουν μακροπρόθεσμες συμβάσεις. Ακυρώστε ανά πάσα στιγμή.

Προσφέρουμε μια υπηρεσία υψηλής ποιότητας, χωρίς κόστος για να συμμετάσχετε και με χρέωση μόνο στην κράτηση. Με άλλα λόγια, δεν κάνουμε χρήματα αν δεν κερδίζετε χρήματα και αυτό κάνει την αφοσίωσή μας στην ανάπτυξη και την επιτυχία σας 100% χωρίς κινδύνους!

Ξεκινήστε με μόλις 3 εύκολα βήματα

free+vacation+rental+channel+marketing+consultation

Ζητήστε τώρα την δωρεάν τηλεφωνική σας διαβούλευση.

vacation+rental+channel+marketing+agreement

Δείτε αν η επιχείρησή σας πληροί τις προϋποθέσεις για τις υπηρεσίες μας.

vacation+rental+channel+marketing+success

Καθίστε, χαλαρώστε και αφήστε εμάς να δουλέψουμε.