website-design-for-hotels-businesses 2017-12-05T23:13:16+00:00

Κατασκευή / Αναβάθμιση

Θέλετε να Βελτιστοποίησετε τις Επιδόσεις της Ιστοσελίδας σας;

Η τέχνη του σχεδιασμού της ιστοσελίδας βασίζεται στην ισορροπία μεταξύ εικόνων και λέξεων που δημιουργούν μια μοναδική εμπειρία στον χρήστη. Με συναρπαστικό, βελτιστοποιημένο περιεχόμενο και εύκολη πλοήγηση, οι ιστοσελίδες μας δημιουργούν νέους πελάτες, συμβάλουν στην διατήρηση τους και αυξάνουν την πίστη τους προς την επιχείρηση σας.

ενδιαφερομαι

Σχεδίαση Ιστοσελίδας για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

Η ιστοσελίδα του ξενοδοχείου σας είναι η ουσία της επιχείρησής σας και βρίσκεται πάντα σε απευθείας σύνδεση με το μάρκετινγκ. Δημιουργούμε πρωτοποριακές ιστοσελίδες υψηλής αρχιτεκτονικής, εύκολης περιήγησης και μοναδικής εμπειρίας για τον χρήστη. Συνδυάζοντας ζωντανές εικόνες με συναρπαστικά κείμενα, αναπτύσσουμε ιστοσελίδες που είναι ελκυστικές και σας φέρνουν νέους πελάτες. Κάθε ιστοσελίδα μας είναι δυναμική οπτικά, εύκολη στην πλοήγηση και διαθέτει μοντέρνα κατασκευή και υψηλής ποιότητας περιεχόμενο.

Έιναι η ιστοσελίδα σας σχεδιασμένη για εύκολη πλοήγηση και αύξηση της επισκεψιμότητας;
Πόσο γρήγορα μπορεί ένας χρήστης να αγοράσει την υπηρεσία σας;
Μέσα από τον καινοτόμο σχεδιασμό τους οι ιστοσελίδες μας οδηγούν Νέους Επισκέπτες στην επιχείρηση σας. Στρατηγικά τοποθετημένα στοιχεία (όπως κουμπιά ή εικόνες) επιτρέπουν εύκολα και γρήγορα στους χρήστες να κάνουν κράτηση και να αγοράσουν την υπηρεσία σας με λίγα  μόνο “κλικ”.

Διαθέτει  η ιστοσελίδα σας αρχιτεκτονική πληροφοριών;
Οι ιστοσελίδες που σχεδιάζουμε περιέχουν εικόνες και πληροφορίες σε μια ιεραρχική δομή, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν εύκολα να εντοπίσουν τις πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν μέσα από ένα πλούσιο περιεχόμενο που εμφανίζεται με μια συναρπαστική μορφή.

Έχει χρώματα που εμπνέουν τους ανθρώπους;
Η επιλογή χρώματος και η εφαρμογή του στέλνει ένα επιθυμητό μήνυμα προς το κοινό σας. Έχουμε εξείδικευση στην επιλογή χρωμάτων και αποχρώσεων που σχετίζονται άμεσα με την επιχείρηση σας και απευθύνονται αποτελεσματικά στο στόχο σας.

Διαθέτει εικόνες υψηλής ανάλυσης;
Η ομάδα σχεδιασμού χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας εικόνες που είναι σχετικές με το αντικείμενο της κάθε σελίδας σε συνδυασμό πάντα με τις εικόνες της επιχείρησης σας.
Επιπροσθέτως, έχουμε την δυνατότητα να σας παρέχουμε υπηρεσίες επαγγελματικής φωτογράφισης, αεροφωτογράφισης(Drone) και βιντεοσκόπησης της επιχείρησης σας. Δείτε εδώ.

Έχει αναγνωσιμότητα και eyetracking;
Δεδομένου ότι, ο χρόνος και η εστίαση προσοχής είναι καθοριστικής σημασίας, δημιουργούμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας το οποίο οι χρήστες μπορούν εύκολα να διαβάσουν και να συγκρατήσουν.

Ανάπτυξη Ιστοσελίδων για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

Μια επαγγελματική ιστοσελίδα δεν είναι μόνο αποτελεσματική αλλά έχει και καλύτερη απόδοση,  η οποία εξαρτάται από τον προγραμματισμό της, από την ρύθμιση των διακομιστών σας και τις πληροφορίες που παραδίδονται στους χρήστες. Η στρατηγική προγραμματισμού που σας προσφέρουμε σας εξασφαλίζει γρήγορους χρόνους λήψης, αύξηση χρόνου παραμονής των χρηστών και συμβατότητα με κινητά και tablets. Οι μηχανές αναζήτησης λαμβάνουν ένα σήμα για την παρατεταμένη παραμονή του χρήστη, το οποίο με την σειρά του επηρεάζει τη συνολική κίνηση και την κατάταξη της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης. Η υψηλή απόδοση προγραμματισμού είναι ζωτικής σημασίας για τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας σας σήμερα και για το μέλλον της σημασιολογικής αναζήτησης(Schema Tags).

Έχει η ιστοσελίδα σας ταχύτητα και υψηλές επιδόσεις;
Ένα δευτερόλεπτο καθυστέρηση στην ιστοσελίδα σας μπορεί να προκαλέσει απώλεια 7% στην επισκεψιμότητα των πελατών. Εμείς ελαχιστοποιούμε τα αιτήματα που δέχεται ο server σας, με την συμπίεση των JS, CSS και των εικόνων. Έτσι μεγιστοποιούμε την απόδοση της ιστοσελίδας σας μειώνοντας τον αριθμό των αιτήσεων που προορίζονται για να τον server.

Έχετε Crawlability;
Εξασφαλίζουμε τη συνεχή αναβάθμιση όλων των κωδικών, όπως HTML και CSS, για την εξάλειψη σφαλμάτων. Επιπλέον, το XML Sitemap για ιστοσελίδες και εικόνες υποβάλεται στον webmaster για να εξασφαλιστεί έτσι crawlability και indexibility.

Έχετε Schemas Tags στην ιστοσελίδα σας;
Τα Schemas είναι ένα είδος μικροστοιχείων που καθιστούν ευκολότερη την ανάλυση και την ερμηνία των πληροφορίων της ιστοσελίδας σας από τις μηχανές αναζήτησης, έτσι ώστε να μπορούν να επιστρέψουν τα σχετικά αποτελέσματα στους χρήστες. Η ιστοσελίδα σας θα διαθέτει αρκετά Schemas που θα σας παρέχουν υψηλότερα ποσοστά επισκεψιμότητας. Η σημασία των Schemas κατά την ανάπτυξη της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου ή της επιχείρησης σας είναι κρίσιμη για την επιτυχία της.

Είναι εύχρηστη και προσελκύει επισκέπτες;
Βασιζόμαστε σε εξελιγμένα σχέδια και στην σωστή οργάνωση των πληροφοριών διεξάγοντας ολοκληρωμένες μελέτες χρηστικότητας για να κατανοήσουμε καλύτερα πώς οι χρήστες αλληλεπιδρούν με την ιστοσελίδα σας και πώς κινούνται μέσα σε αυτήν.

Είναι συμβατή με κινητά και tablets;
Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του πελάτη και της επιχείρησης. Με την προσέγγιση αυτή, η ιστοσελίδα σας έχει την ίδια διεύθυνση URL για προβολή σε όλες τις συσκευές. Προσφέρουμε, επίσης, χωριστές ιστοσελίδες για κινητά για επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν συγκεκριμένου είδους υπηρεσίες.

Σχεδίαση Ιστοσελίδας με Συμβατότητα σε Κινητά για Ξενοδοχεία & Επιχειρήσεις

Η χρήση του Διαδίκτυου μέσα από smartphones και tablets γίνεται το νέο πρότυπο. Η αναζητήσεις μέσω κινητού αυξάνονται συνεχώς λόγω του ότι οι χρήστες μπορούν και αναζητούν πληροφορίες ακόμα και όταν κινούνται. Με τον ισχυρισμό της Google για το “κινητό” ως έναν από τους βασικούς παράγοντες της κατάταξης σας στην λίστα αναζήτησης, σας προσφέρουμε σχέδια που προσαρμόζουν το περιεχόμενό σας και ανταποκρίνονται κατάλληλα στην κάθε συσκευή.

Είναι συμβατή με κινητά η ιστοσελίδα σας;
Προσφέρουμε σχέδια για ιστοσελίδες που είναι συμβατές με κινητά και επιτραπέζιους υπολογιστές. Εάν είστε στον επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας σας ή τη δημιουργία νέας, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την προσέγγιση αυτού του σχεδιασμού. Η επαγγελματική ομάδα μας θα συνεργαστεί στενά μαζί σας σε όλη αυτή τη μοναδική διαδικασία ανάπτυξης της ιστοσελίδας σας.

*Αν έχετε μια καθιερωμένη και ευραίως γνωστή ιστοσελίδα, κρατήστε τον σχεδιασμο για το κινητό ανεξάρτητο για την ώρα. Όταν είστε έτοιμοι να επανασχεδιάσουμε την ιστοσελίδα σας, μπορούμε να την σχεδιάσουμε να ανταποκρίνεται σε όλες τις συσκευές.

Βασικά χαρακτηριστικά:
1. Ξεκάθαρο Domain Name
2. Εύκολη στην πλοήγηση – Ο χρήστης να χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να έχει πρόσβαση σε διευθύνσεις και επαφές
3. Αυτόματη περιστροφή περιεχόμενου, οριζόντια ή κάθετα
4. Συμβατή ιστοσελίδα με βάση τον τύπο της συσκευής
5. SEO, Schemas, και Meta Tags
6. CMS για να επεξεργάζεστε το περιεχόμενο εύκολα
7. Παρακολούθηση επισκεψιμότητας και αναφορές
8. Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης

Ελκυστικό περιεχόμενο για Ιστοσελίδες, Κοινωνικά Δίκτυα και Εκστρατείες Προώθησης

Το περιεχόμενο είναι το βασικό εργαλείο για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Με τη συνεργασία των μηχανών αναζήτησης και των κοινωνικών δικτύων, το φρέσκο και συναρπαστικό περιεχόμενο είναι υψίστης σημασίας για την επίτευξη του στόχου σας και της δημιουργίας νέων πελατών. Παρέχουμε λύσεις υψηλής απόδοσης για την ιστοσελίδα σας, τα κινητά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η ομάδα μας συντάσσει περιεχόμενο σχεδιασμένο με βάση τους νεότερους αλγορίθμους των μηχανών αναζήτησης και προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους χρήστες.

Κάνατε κάποια έρευνα πριν την ανάπτυξη της ιστοσελίδας σας;
Η διαδικασία ανάπτυξης αρχίζει με την κατανόηση της επιχείρησης σας, την αγορά που στοχεύετε και την προσωπικότητα σας, για τα οποία διεξάγουμε μια πλούσια έρευνα προκειμένου να προσδιορίσουμε μοναδικά σημεία πώλησης και να κατανοήσουμε καλύτερα το κοινό το οποίο επιθυμείτε να προσελκύσετε.

Κάνατε κάποια έρευνα πριν την δημιουργία περιεχομένου;
Δημιουργούμε το περιεχόμενο σε διάφορα κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των διαδικτυακών τόπων και των κοινωνικών δικτύων. Το μοναδικό περιεχόμενο που δημιουργούμε αυξάνει τη προβολή της επιχείρησης σας και εμπνέει τους χρήστες να αλληλεπιδράσουν με αυτό.

Ξέρετε πόσο ενήμερο είναι το υλικό σας;
Όταν συνθέτουμε το περιεχόμενο μιας ιστοσελίδας έχουμε λάβει επιπλέον μέτρα για να εξασφαλίσουμε ότι δημιουργούμε το πλέον επίκαιρο περιεχόμενο, το οποίο θα κατατάξει την ιστοσελίδα σας σε υψηλή θέση στις μηχανές αναζήτησης.

Αξιόπιστη Κατασκευή Ιστοσελίδας & Φιλοξενία

Ο στόχος μας είναι να αυξήσετε τα έσοδα και την προβολή σας, προσφέροντας σας τις καλύτερες λύσεις ψηφιακού μάρκετινγκ και φιλοξενίας της ιστοσελίδας σας που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

Έχετε αξιόπιστο server για την ιστοσελίδα σας;
Παροχή δικτύου στο 99%, με ελλαχιστοποιημένες τις πιθανότητες κατάρρευσης του δικτύου μας. Διαχειριζόμαστε όλες τις τεχνικές σχεδιασμού ιστοσελίδας και φιλοξενίας, συμπεριλαμβανομένης της καταχώρησης domain, DNS και την ασφάλεια.

Έχετε ασφάλεια;
Χρησιμοποιούμε διάφορους τύπους ασφαλείας για να βεβαιωθείτε ότι η ιστοσελίδα σας δεν θα πέσει θύμα hacking. Οι τεχνικοί μας παρακολουθούν το δίκτυο 24/7 εξασφαλίζοντας στους πελάτες μας πλήρη προστασία.

Έχετε επαγγελματικό Email;
Άν, λόγω κατάρρευσης του δικτύου ή άλλου προβλήματος του server σας δεν υπάρχει πρόσβαση στο email σας, το ίδιο θα ισχύει και για την επιχείρηση σας. Γνωρίζουμε πως ο χρόνος διακοπής της σύνδεσης έχει αντίκτυπο στην παραγωγικότητα σας, γι ‘αυτό και εγγυόμεθα 99% παροχή δικτύου. Προσφέρουμε προστασία από spam και από ιούς, προκειμένου να κρατήσουμε την επικοινωνία σας ασφαλή. Οι πελάτες μας μπορούν να έχουν πρόσβαση στα email τους από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το Outlook, την κινητή συσκευή τους ή την εφαρμογή Webmail.

Μεγιστοποίούμε τα εσόδα σας μέσα από ένα δίκτυο προβολής άνω των 500 εκατομμυρίων ταξιδιωτών ανά μήνα

Κάθε επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ αρχίζει και τελειώνει με μια ισχυρή βάση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ