Κατασκευή Ιστοσελίδας​

Αυξήστε τις απευθείας κρατήσεις σας και μεγιστοποιήστε το κέρδος σας.

Hotelyzer κατασκευή ιστοσελίδων
Hotelyzer ar

Πώς θα έχετε απευθείας κρατήσεις προχωρώντας σε κατασκευή ιστοσελίδας;

Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους ένα κατάλυμα έχει αυξημένες απευθείας κρατήσεις.

Η ιστοσελίδα αποτελεί την πρώτη εικόνα που θα αντικρίσει ο επισκέπτης μόλις αναζητήσει πληροφορίες για το χώρο φιλοξενίας σας. Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο, για σουίτα, για ενοικιαζόμενα δωμάτια κλπ, οι πληροφορίες που παρέχονται από μια ιστοσελίδα είναι και αυτές που θα καθορίσουν την τελική απόφαση του επισκέπτη για το εάν θα επιλέξει τον χώρο σας.

Η πλοήγηση στη σελίδα θα πρέπει να είναι απλή και διαφανής, ο σχεδιασμός θα πρέπει να είναι αρκετά λειτουργικός προκειμένου κατευθύνουμε τους επισκέπτες μέσω αυτής, να προβούν στους συγκεκριμένους στόχους που έχουμε θέσει, όπως για παράδειγμα οι απευθείας κρατήσεις

Δείτε μερικές ιστοσελίδες που έχουμε κατασκευάσει

Ζητήστε προσφορά για νέα ιστοσελίδα

Αύξηση απευθείας κρατήσεων

Οι επισκέπτες που ενδιαφέρονται για μία κράτηση σε κάποιο κατάλυμα, ακόμη και αν το βρουν μέσω κάποιου ΟΤΑ(Booking.com,Airbnb,Expedia) αναζητούν την ιστοσελίδα του καταλύματος προκειμένου να λάβουν μια καλύτερη προσφορά ώστε να προβούν σε μια απευθείας κράτηση. 

Στην Hotelyzer σας παρέχουμε την μηχανή κράτησης που εντάσσετε στην ιστοσελίδας σας. Η μηχανή κράτησης είναι το όχημα που θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τις απευθείας πωλήσεις και το κέρδος σας.

Για την αύξηση των απευθείας πωλήσεων δεν αρκεί μονάχα μια όμορφη ιστοσελίδα. Θα πρέπει να υπάρχει μέριμνα από το τμήμα πωλήσεων ώστε να γίνονται σταχωμένες κινήσεις που θα προσελκύσουν περισσότερους πελάτες Αποτέλεσμα αυτού η αύξηση των εσόδων σας χωρίς προμήθειες προς τρίτους.

Hotelyzer

Οι υπηρεσίες μας

Παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου που αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύγχρονης επιχείρησης

Επαγγελματική αρχιτεκτονική φωτογράφιση

Μια από τις σημαντικότερες επενδύσεις για κάθε ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί η επαγγελματική φωτογράφιση. Προκειμένου όμως να είναι επιτυχημένη μια στρατηγική μάρκετινγκ, απαιτούνται εικόνες υψηλής ποιότητας και τραβηγμένες με τρόπο ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του πελάτη

Λογισμικά Μηχανοργάνωσης

Αξιοποιούμε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε ευέλικτες, ολοκληρωμένες και εξατομικευμένες λύσεις στο κατάλυμα σας.

Τμήμα πωλήσεων

Η συμβουλευτική υπηρεσία πωλήσεων που παρέχουμε θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τα έσοδά σας και την πληρότητα σας.