Μεγάλο deal της Airbnb στα Χανιά

Chania Airbnb Hotelyzer

Share This Post

Η Επένδυση εκατομμυρίων της Airbnb στα Χανιά.

Τον τελευταίο καιρό, έπειτα από χρόνιες προσπάθειες η ιστορική για εμάς τους Χανιώτες, Δημοτική Αγορά αλλάζει. Μια σοβαρή προσπάθεια ανανέωσης του κτιρίου η οποία θα δώσει νέα πνοή στην πόλη μας και θα ικανοποιήσει στο μέγιστο τους ντόπιους αλλά και τους χιλιάδες επισκέπτες που επιλέγουν τα Χανιά.

Μια διαφορετική κίνηση όμως ετοιμάζεται, που θα ταράξει τα νερά όλων μας. Τρομερές αλλαγές πρόκειται να σκάσουν σαν βόμβα καθώς ο Δήμος επιθυμεί ριζικές διαφοροποιήσεις στην Αγορά, που είμαστε βέβαιοι ότι θα μας εκπλήξουν όλους.

Καθώς λοιπόν, έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά η αλλαγή αυτή, σοβαρές πηγές μας έχουν πληροφορήσει ότι μέρος Αγοράς και συγκεκριμένα η δυτική πλευρά θα δωθεί από το Δήμο Χανίων στην πλατφόρμα της Airbnb για τουριστική εκμετάλλευση. Ήδη τα πρώτα σχέδια έχουν φτάσει στα αρμόδια χέρια και σας βεβαιώνουμε από την εμπειρία μας θα σας καταπλήξουν.

Είναι κάτι που ήδη έχει συμφωνηθεί, με σκοπό η πόλη να πάει ένα βήμα παραπάνω τις συναλλαγές της με διάσημη πλατφόρμα. Άλλωστε χιλιάδες Χανιώτες την στηρίζουν έμπρακτα δίδοντας προς ενοικίαση τα καταλύματα τους.

Ποιος θα είναι άραγε ο τυχερός που θα μείνε εκεί το 1ο βράδυ λειτουργίας;

Εμείς φυσικά είμαστε εδώ για να δώσουμε τις συμβουλές μας στην διαχείριση αυτού του μοναδικού καταλύματος και στην ταχύτατη ανάπτυξη του.

Καλό μήνα από την ομάδα της Hotelyzer.

Διαβάστε περισσότερα